torsdag 26 december 2013

och en annandag!

 
Nytillskott i granen idag.
 

Sovmorgon medan maken var ute och jagade. Det allra, allra bästa med att vara långledig är att känna att man har råd med att ta det så där lugnt som kroppen behöver ibland. Innan jag gick på denna julledighet kände jag verkligen i hela kroppen hur mycket vila och lugn jag var i behov av. Jag kände mig slut. När jag kommer tillbaka den 7:e jobbar jag bara 14 dagar innan jag ska vara sjukskriven i 4 veckor pga en mindre operation. Därefter börjar jag på mitt nya jobb och då kommer det dra på rejält  och med uppstart av ny avdelning och allt som det innebär, men då hoppas jag vara så pass utvilad att det bara känns roligt. Jag gillar egentligen när det händer saker omkring mig och jag föredrar tempo framför sakta mak så det kommer bli bra det här. Nu har vi ju vänt och går mot ljusare tider också för jag är helt övertygad om att det här mörkret påverkar mig väldigt mycket.
 
 
Idag har vi varit en liten tur ner till stora staden och gjort lite fynd. Sonen som inte ens var med var den som kammade hem flest fynd. En datorskärm och två t-shirts och en skjorta från Jack & Jones. Själv hittade jag en svart overzise tröja och ett skärp med nitar.
 
Just nu tittar vi på en Maria Wern film via Swefilmer. Som jag misstänkte blev det ingen repris på"Känn ingen sorg" i går, men i morgon när maken jobbar, då ska jag krypa upp i soffan och titta själv ;)
Var brukar ni hitta era filmer ni ser?
 
Hej så länge!
 

3 kommentarer:

 1. Så söt uggla! Jag brukar alltid köpa julgranskulorna på rea ;)
  Visst är det himla skönt att vara långledig denna tid på året!
  Vi hyr våra filmer via Telia, eller ibland kollar vi på Netflix.
  Kram och god fortsättning!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Vi hyr ibland via Telia. Men bäst är det ändå när man går på bio. Jag brukar passa på att fynda fina julklappsetiketter på rean. Kram Anita

  SvaraRadera
 3. Gullig uggla där i granen! Här finns det en uggla med bland julpyntet i år oxå ;)
  Jag var på stan idag med men orkade inte leta efter några fynd... Kram Suss

  SvaraRadera