söndag 3 november 2013

och en vandringsstart!

 
Sist jag var i Ullared fyndade jag stora vita blockljus i 100% stearin. För utom att det är miljövänligt och att de doftar godare av äkta stearin blir det underbara mönster då de brinner. Dottern som var där nu i veckan köpte lite fler blockljus och äkta kronljus för mig så nu är vi laddade inför vintern.
 

 
Söndag igen!
 
Idag är en riktig slappardag här. Riktigt förtjänad är den också för i går påbörjade vi och ett par vänner vår vandring av Bohusleden. Leden är totalt 37 mil och indelad i 27 etapper. Från Lindome i södra Bohuslän till Strömstad i norra Bohuslän.

 
Etapp ett är 19 km och klassas som lätt. Jag är efter denna vandring inte jättesugen på att få uppleva de medelsvåra etapperna.......
Denna etapp tog oss genom villaområden, på landsvägar, genom golfbanor, motionsområden, bågskyttebana, skogsterräng och slottspark.

 
Vi tog oss igenom ställen som vi troligen aldrig annars hade vistas i eller besökt. Turen tog totalt 5½ timma och vi var alla fyra skapligt möra när vi kom i mål, men mycket tillfredställda med att vi faktiskt tagit oss igenom första etappen. Nu ser vi fram emot etapp två som faktiskt bara är 8 km lång.
Jag kommer att skapa en etikett för vandringen här på bloggen för att kunna dokumentera den.
 
I kväll blir det Solsidan Bron och ostbågar. Kan man avsluta en vecka bättre?
 
Vi hörs!
 

2 kommentarer:

  1. Den har vi planerat att ge oss på vi med någon gång! Fast jag kan nog tycka att vårväder passar lite bättre än höst/vinterväder för en sådan strapats ;)

    Kramkram Anna

    SvaraRadera
  2. Vandra har jag aldrig gjort men skulle vilja faktiskt. Perfekt avslut på veckan lät det som. Kram Nilla

    SvaraRadera