söndag 17 februari 2013

Long time!

Oj, vad det går många dagar mellan mina inlägg.....Inte bra, inte bra. Jag får försöka bättra mig, men det är väl så för oss alla ibland kan jag tro.
Hoppas ni mår bra, det gör jag. Har varit ledig sen i fredags då jag var på sjukhuset för stor undersökning av mina tarmar. Jag har en kronisk sjukdom som medför att jag bör undersökas regelbundet pga ökad cancerrisk. Maken och äldsta dotter var oxå med och efteråt lunchade vi på Kinakrogen i lilla staden som även har sushi.
Åt ni någon semla i tisdags?
Det gjorde vi. Från bästa konditoriet i stan. De är underbara och en om året just därifrån är ett måste.
 

Grön mandelmassa och pärlsocker är deras kännetecken.

 
Något jag fått dille på är färskpressad apelsin. Oftast blir det bara till helgen, men det är väl värt att vänta på. Så gott och så nyttigt.
 
 
I morse blev det även lite blodgrape så kroppen har fått sig en rejäl c-vitamin dos idag.
 

I eftermiddags samlades vi hela familjen och alla respektive. Totalt TIO personer. Vi bowlade tillsammans i en timma och därefter var alla, utan yngsta dotterns pojkvän som var tvungen att träna bandy, med hem på middag. Kul att ha alla samlade så där.
 

 
Nu har jag och de två yngsta döttrarna varit på gymmet och tränat. Härligt!
I morgon kickar vi igång en ny vecka. Måste läsa in mig på lite litteratur inför en tenta, tänker hinna träna en del och så måste jag till tandläkaren :( Känner att något hänt med en tand så det är lika bra att få det gjort......
 
Hoppas du får en härlig vecka!

1 kommentar:

  1. Vad kul att gå och bowla tillsammans så där! Juice intas flitigt även här.Kram Nilla

    SvaraRadera