lördag 9 februari 2013

Morotskaka

Hej vad det går. Veckorna alltså. Visst är det skönt att man märker av att det håller på att bli ljusare? Speciellt på eftermiddagarna tycker jag att man märker det. Ljuvligt!
 
 
I går hade jag bokat tid med en gyminstruktör och fick ett eget träningsschema och genomgång. Har ont i foten då och då och det blir svårt med bara spinning då. Alla mina tre döttrar tränar där så nu är det bara att hänga på.....

 
Idag fyller näst äldsta dotterns nyblivna sambo 22 år så i dag var vi där på fika. Bakade Leilas morotskaka och tog med. Det bästa morotkaksreceptet ever.

 
Efteråt körde vi till IKEA och köpte ytterligare ett nattduksbord. Nu när vi har två sovrum lediga ska vi göra det stora intill vårt sovrum till dressingroom. Där finns en rad med garderober och byrån från sovrummet ska in dit så kan man härja runt där då man ska leta kläder, smycket mm och slipper störa den som går upp sist. Det andra sovrummet får bli gästrum istället.
Ska ni se mello i kväll? Vi vet inte, det får bli som det blir typ........
 


3 kommentarer:

 1. Mums, vad gott det såg ut! :)

  Jo, här blir det Mello! Jag har en lugn lördag helt för mig själv så det blir att ligga under filt i soffan och kolla in Mellon. Hoppas det blir bättre låtar än förra lördagen....

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Här kollas det ingen melodifestival, inte.
  Härligt gott det såg ut med morotskaka, det var länge sedan jag åt det.
  Så skönt att få ett dressingroom!
  Ibland smider jag planer på vad vi ska göra med rummen här hemma när barnen flyttat... ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera