fredag 4 januari 2013

Fredag utan feeling!

Fredag, lite utan fredagsfeeling. Det blir väl så när man är ledig. Oj, vad jag njutit av denna ledighet och vad glad jag är över att jag tog alla de där dagarna jag först tvekade till först.
Gick upp tidigt i morse och satt i soffan och pluggade ett par timmar. Hittade litteraturlistan till nästa kurs och kollade igenom vad jag har, reserverade ett par på biblioteket via nätet och när vi var in till lilla stan passade jag på att besöka biblioteket och fjärrlåna de böckerna jag inte lyckades hitta innan. Oj, vad skönt att ha det gjort!

I eftermiddag har vi haft makens mamma,pappa, bror med fru och syster med sambo här på middag. Det blev lax idag igen. Det är ju så himla smidigt att tillaga och så gott. Till dessert testade jag ett nytt recept på Hallonmoussetårta.

Verkar som att det inte blir några bilder i detta inlägg. Blogger vill liksom inte samarbeta :( jag får lägga in de senare istället.

Vet ni vad jag ska smaska på i morgon?! Just det färska R Ä K O R !!! Mums!

Go Lördag till dig!!!

2 kommentarer:

 1. Hört att det är fler med problem med bilder :(
  Jag har också varit ledig till nu, och håller med om att den där speciella fredagskänslan uteblir... Men vi tar igen det nästa vecka! :)
  Lax är bra bjudmat, håller med!
  Trevlig helg!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Dela gärna med dig av lax och fisk recept. Vi är urdåliga på att laga det men behöver bli bättre. Trist med bilderna. Kram Nilla

  SvaraRadera