lördag 5 januari 2013

Lördag!

Av ett par av våra gäster i går fick vi ett fång vita rosor. Jag älskar snittblommor och nu strax efter jul är det extra fräscht att ha lite sånt.
Var och varannan blogg visar färska härliga tulpaner nu. Visst är det underbart?!

 
Oj, vilken sovmorgon vi tog oss i morse. Ingen av oss vaknade innan 9.30. Som värsta tonåringarna.......Jag är alltid så kluven till det där med sovmornar. Samtidigt som jag vill kunna ha det för att man går upp tidigt annars, vill jag inte sova bort dagen och mår egentligen bättre av att komma upp tidigare. Det opptimala är att vakna av sig själv runt 08. Tyvärr händer det inte så ofta nu är man snott lite på dygnet. Lägga sig efter midnatt varenda dag får sina följder.
Idag har jag mest umgåtts med mina ungar och tagit en promenad med maken.
I kväll fick vi äntligen våra räkor. Det är så himla gott och nu är de verkligen bäst på hela året så passa på om ni får chans på färska räkor.
 
Nu är det dags att suga ut det allra sista av denna sköna ledighet. I 16 dagar har jag bara gjort precis det som fallit mig in. Vi har softat i soffan massor, sett mycket film, firat jul både här, hos min mamma och hos makens föräldrar, firat nyår med goda vänner, haft gäster här i omgångar, shoppat och shoppat, pluggat och framför allt har jag haft tid att blogga. Min blogg har fyllt ett år och den ska få leva vidare trots att det när vardagen kryper på kan bli längre tid mellan inläggen. Jag kör igång med jobb kl 09 på måndag och har en inskolning som står och knackar på dörren samma tid. I mitten av januari åker jag till universitetet igen och avslutar denna kurs och påbörjar den sista i min 4 år långa utbildning. Sen är det bara examensarbetet kvar!!
 
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar