fredag 16 november 2012

Stolar och vitt vin!

 
Freeeeedag!!!
 
Tjoho på er. Härligt med fredag eller hur?
På facebook finns en loppissida för vår lilla stad och där hittade jag fyra vita pinnstolar idag. Hade en sådan tur att de fanns på orten där jag jobbar så det blev en snabb affär. Vet inte om vi ska ha dem själva, vi behöver egentligen några fler i så fall eller om någon av döttrarna ska få dem till sina kök.
 
 
 
Usch, det är trist att jag är så lat att jag inte orkar dra fram finkameran och plåta för iponebilderna blir verkligen inte kul:(
De sista våderna i extrarummet håller på att komma på plats och sen är det dags för möblering. Det blir jättebra och det är så skönt att få klart detta. Kanske en tur till IKEA passar bra i morgon även om studierna skriker åt mig att skärpa mig!!! Vi får se......
Har ni sett Falkfilmerna? De är verkligen BRA tycker jag. Har sett alla utan trean nu och den ser vi antagligen i kväll. I går såg vi både femman och sexan på raken. Extra kul var att femman är inspelad i vår lilla stad.
 
 
Testar nytt vin i kväll. Till det .....färska räkor! Suprice? Det är ju såååå smidigt på fredagar då man känner för allt annat än laga mat och det är ju såååå gott.
 
 
Vi ser mycket film mellan varven och den senaste tiden har det blivit mycket. Förutom Falkfilmen har vi två andra som vi ska se i helgen och i morgon går vi på bio. Skyfall står på menyn då.
Nu tänker jag hjälpa till med det sista i rummet så vi kan ta helg sen.
 
Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Härligt mycket som händer hos er just nu. :) Och vilka fina stolsfynd. Fina stolar kan man på något vis aldrig få för mycket utav. :)

  Vi har missat Johan Falk-filmerna. Ett tips att ta fasta på nu när det är många mörka kvällar. Du får berätta hur Skyfall är. Den funderar vi att gå och se.

  Njut av vin, räkor och film och ha en fin fredagskväll.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Åh, det där vinet drack jag i förrgår på min födelsedag! Det var gott! Jag antar att du smakat rosévinet av samma märke? Det är supergott!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Vad kul att göra om hemma, blir spännande att se rummet!
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Härligt när man kan fynda fint i närområdet!!

  SvaraRadera