tisdag 14 augusti 2012

Livskvalié


Hej Hallå!!

Idag när jag kom från jobbet stod han jag älskar och gjorde iordning för färd mot havet. Vi tog med oss yngsta och äldsta dottern och har tillbringat hela kvällen vid havet. Grillat lax, fiskat, badat och jag har njutit av den bok jag läser. Livskvalite!!
Kvällen och vädret var magiskt vackert och kan man annat än njuta? Det gäller att ta vara på det där lilla man kan, trots att vardagen satt igång. Ikväll har vi verkligen lyckats med det.

Stor kram till dig!

4 kommentarer:

 1. Vilka underbart vackra bilder du bjuder på i kväll. Knivskarpa. Jag försöker också fånga vardagen. På torsdag börjar jag jobba, även jag i ett nytt arbetslag. Kul men annorlunda. Jag har funderat kring din fråga om bloggandet och tror mig kunna publicera ett inlägg om det i morgon :)
  Ha det bäst och lycka till med skolan.
  Kramis Kristina

  SvaraRadera
 2. Men vad mysigt att äta middagen vid havet!
  Härliga bilder!

  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Låter helt underbart! Och jag blir alldeles varm inombords bara av att läsa ditt inlägg. Det är i det lilla som livet blir stort. Guldstunder. :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Åhhh, så underbart! Och ni gjorde såå rätt! Man ska verkligen ta vara även på sommarkvällarna. Njuta, äta gott, umgås och bara 'hänga'. Helt rätt!!
  Kram Jennica

  SvaraRadera