torsdag 2 augusti 2012

En dag på Smögen!

Ett trött H E J!

Tanken var att vi skulle komma iväg skapligt tidigt i morse, men vi var sååå trötta så vi tog en sovmorgon. Vad SKÖNT det är då man kan ta dagen som man vill, det är semester!! Vårt mål med dagens utflykt var SMÖGEN!
Idag valde vi att köra över Tjörn och Orust för att återigen få besöka den underbara butiken TVÅ FRÖKNAR ! Idag blev det en snabbtitt och jag köpte bara ett armband som jag störtgillar!!

 Är ni i trakterna någongång rekommenderar jag ett besök här. Alldeles, alldeles underbar butik och här bloggade jag om de en annan gång. Deras fika är även den alldeles underbar :)
Styrde färden vidare norr över och tog färjan över till Lysekil, därifrån körde vi till Smögen och SMÖGENBRYGGAN! Vädret var inte lysande, mulet, men varmt så parkering hittades med en gång och det fanns gott om plats på bryggan. Vår son bor för tillfället hos sin flickväns familj i grannbyn Kungshamn och de tipsade oss om att lunch på GÖSTAS. Både mannen och jag åt en landgång med skaldjur vi sent ska glömma och dottern tog fish och chips. Stället rekommenderas varmt om ni besöker bryggan. Sen blev det flanering på bryggan. Dottern hittade bl.a en långklänning.


Innan vi åkte hem mötte vi upp sonen, hans flickväns familj och vänner till dem och fikade på Surfers Inn. Även det ett supermysigt ställe. När vi satt där kom regnet och det höll i sig hela vägen hem och hemma möttes vi av ett extremt oväder med mängder av regn och åska.
Nu har vi ramlat ihop i soffan, trötta efter en mysig dag.

Nu laddar vi för F R E D A G !

2 kommentarer:

  1. Nu äntligen har jag lagt mig som följare! Kan lättare se vad som händer här på bloggen nu :)¨

    Mysig dag ni har haft, så fina bilder!
    Blev så avis när jag såg ert lilla torp. Jag vill oxå hitta ett torp att göra i ordning och med en massa fynd att leta ibland. Kul tycker jag, vad mycket jobb tycker mannen min ;)

    Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Vilket superfint armband! Jag är ju så svag för just armband.... :)

    Och vilken mysig dag ni har haft! Superfina bilder!

    SvaraRadera