tisdag 31 juli 2012

En dag på stan!

Bonjour!!

Idag har vi haft en mysigt dag på stan jag och 16 åringen. Hon är för tillfället den enda av alla våra barn som är hemma så det känns som vi tre för det mesta. Fast idag stannade pappan hemma och grejade med saker han tyckte var viktiga. Vi tog tåget in till stan och strosade till de kvarteren man sällan besöker när man åker in till stan för shopping. Inte vi i allafall. Knäppt när man tänker efter.......


Minst sagt opålitligt väder skulle man kunna säga att det var idag. Ena studen sken solen för att i nästa stund vräkregna och tokblåsa. Vi hann precis in på PizzaHut (ja, roligare ställe att luncha på blir det inte med dagens sällskap)innan den värsta skuren kom. Markiserna vände sig i vinden och gatorna blev helt folktomma på någon minut. Jag förstår varför........

 Balders Hage är en jättemysig butik på Södra Hamngatan mitt i stan. Här köpte jag min knäckebrödsburk som syns på bild längre ner i inlägget. Perfekt till mina FinnCrisp :)
 Artilleriet på Magasinsgatan är ett måste om man är inredningsintresserad. En butik utöver det vanliga och med ett härligt läge.

Dagens inköp!
Idag fick jag äntligen tag på ett Iphonefodral i brunt skinn. Men det tog ett tag, si så där 10-12 butiker. Lite mörkare brun än vad bilden visar är det och perfekt att altenera till det lite större svarta jag redan har. Plåtskylten i den lite gamla utförandet kunde jag inte låta bli. Texten stämmer till punkt och pricka här i vår familj. Är det något de andra gärna låter bli, är det köket ;o) Lyktan kommer från Indiska och Knäckeburken vet ni ju redan.

Om en stund ska vi sätta oss och njuta av färska räkor vi köpte på vägen hem. Jag verkligen Ä L S K A R räkor. tror jag skulle kunna äta det vareviga dag.


Ha en go kväll gott folk!!

2 kommentarer:

  1. Härlig dag ni har haft. Jag brukar kunna dra med mig min 15 åring till espressohouse men till andra butiker hänger han bara med i nödfall. Får feber efter 20 minuter säger han. Fina inköp. Med den burken bara måste du baka mina knäckebröd. Recept kommer när vi är på hemma plan.
    Balders Hage heter parken i Staffanstorp där vi bor. Fint namn. Jag har svarat på din fråga hos mig. Ha det bäst Kram Krisina. Ps det har kommit en ny bok med C.J jag var tvungen att kolla, beställningen från adlibris är skickad :)

    SvaraRadera
  2. Det där artelleriet verkar vara en fantastisk butik önskar jag bodde närmre.:)kram Nilla

    SvaraRadera