måndag 6 januari 2014

att hämta luft vid havet

 
Sista dagen på julledigheten och måndag. Veckan kommer att gå fort och jag har ingen direkt jobbångest. Det har jag sällan, jag försöker alltid att se det positiva och tänka att det kunde ha varit värre. Allt blir så mycket lättare om man tänker så tror jag. Dessutom trivs jag med mitt jobb och jag känner mig rätt så färdigslappad för denna gång :)
 
 
Hallå!
 
Idag blåser det kuling och regnar kraftigt är på västkusten. I förmiddags innan regnet kom tog vi en promenad vid havet. Det har blivit på tok för lite motion och utevistelse denna ledighet. Vädret har varit ruskigt tråkigt och då kryper man hellre upp i soffan. Idag kände vi att vi behövde komma ut och passade på innan regnet.
 

 
Nu börjar det nästan skymma ute och klockan är inte 15 ännu. Det blir fort mörkt sådana här mulna dagar. Jag längtar en del tills det blir lite ljusare igen. Känner mer för var år att mörkret påverkar mig ganska mycket.

 
Måste visa mina fina rosor igen. När man köper de där billiga i varuhusen så vet man ju aldrig vilken kvalité de har och många gånger slokar de innan de hinner slå ut ordentligt. De här är verkligen jättefina och de doftar underbart. Man blir glad av snittblommor tycker jag.
 
 
I dag blir det hemmagjord pizza med en massa gott på till middag. Tänkte köpa ett pizzakit i affären att ha som grund, men de hyllorna var helt barskrapade så jag gissar att det är just pizza många ätit de senaste dagarna. Jag får göra en egen pizzadeg istället.
 
Kramen

4 kommentarer:

 1. färdigslappad lät bra... det är ju jag med, egentligen!
  Lika bra att inse det imorgon vid fem när klockan ringer!

  SvaraRadera
 2. Jo nu är det dags för vardag igen men det känns ju ganska spännande och roligt tycker jag, speciellt som det varit en lång och behaglig ledighet! Tack för titten hos mig! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Ja, idag drar vardagen igång igen. Rätt skönt att komma in i rutiner igen!
  Jag hade tänkt gå promenader under ledigheten, men det blev nog inte fler än 4 stycken, p g a vädret :( Grått och regn….
  Hembakt pizza är den godaste pizzan!
  Ha det gott!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Åh, vad härligt med en promenad vid havet. Hade suttit fint här med. Har inte varit utanför dörren på nästan en vecka. SÅÅÅÅÅ trist...

  Kram Anna

  SvaraRadera