lördag 4 januari 2014

att avsluta och påbörja!

En härlig långledighet börjar gå mot sitt slut. 17 härligt lediga och fria dagar är snart slut. Dessa dagar har vi verkligen fyllt med sådant vi bara känt för. Ibland ingenting, ibland en massa, men bara sånt vi känt för och inget dåligt samvete för det där vi borde ha gjort.
 
 
Hej 2014!
 
Första inlägget först fyra dagar in på det nya året. Hoppas ni fick en nyårsafton med innehåll av det ni allra mest önskade. Vi hade fest och det krävs sin kvinna (och man) för att hålla en middag för 14 personer i rullning och för att allt ska klaffa. Därav inga roliga foton att visa från vår kväll. Dessa tre är i princip de som togs.


Desserten kom med på foto. Vit chokladpannacotta med björnbärsmousse och en liten tryffel. Till förrätt åt vi kräftssoppa och till varmrätt rådjursfilé med potatisgratäng och murkelsås. Mycket uppskattad meny och sådant värmer.
 


Snacks till soffhänget och ett litet tilltugg till skumpan på gång. 12 slaget firades ute på altanen med bubbel, plock och lyktor som skickades upp i den för tillfället stjärnklarar himlen. Vi hade en trevlig afton och start på det nya året. Det nya året har hittills bla innehållit ett besök på indisk restaurang, filmen "100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann".
Nu ska vi fortsätta njuta av de två dagar som är kvar innan vardagen drar igång igen.
 
Kram

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig nyårsafton ni måste haft! =)
  Samma här, 17 underbara dagar som vi fyllt med det vi vill :)
  Ja, Rusta är också bra, kolla in mitt inlägg ifrån torsdags, så får du se på fynd från Rusta ;) =)
  Kram och ha det fortsatt bra på ledigheten!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Håller med - det har varit en lång och underbar ledighet som nu närmar sig sitt slut - men förhoppningsvis är batterierna rätt påfyllda inför den kommande årstiden!! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. God fortsättning!
  Vacker nyårsafton ni hade!

  Och det är det som är tricket, att inte få dåligt samvete över det man inte gör. Det kämpar jag med...jag är rätt bra på att göra ingenting, men har ofta ett litet dåligt samvete som gnager....dumt! :)

  Kram Jennica

  SvaraRadera
 4. Ni ser ut att ha haft en härlig nyårsafton! Kram Nilla

  SvaraRadera