tisdag 24 september 2013

Long time

Är detta kanske första inlägget för en lite oftare uppdaterad blogg? Ja, jag kan faktiskt inte svara på det. Jag vet att jag vill och jag hoppas att det blir så, men i sommar har det inte funnits någon lust. Kanske är det så att jag är mentalt slutkörd? Att jag måste landa innan jag orkar fortsätta.Sommaren började ju på värsta tänkvärda sätt. Sjukdom och på bara några veckor senare begravning.
F U C K  C A N C E R  sammanfattar tiden bra.


 
Sommaren har inneburit sol och värme vareviga dag här på västkusten och kanske är det så att just denna sommar behövde jag det som allra mest. Trots underbart väder och fler gemensamma semesterveckor än på flera år har hela sommaren bestått av c-uppsats skrivande och ett hus som gått från blått till vitt. Jag har haft en fantastisk kursare att skriva med och en bra handledare och fredagen den 13:e gick vi upp med arbetet. Nu.......efter drygt fyra Å R med studier parallelt med arbetet gäller det oxå att hitta tillbaka till ett normlat liv. En stor del, en mycket stor del av mitt liv den senaste tiden är tillända. Lika mycket som det är fantastiskt, otroligt, underbart är det lite vemodigt och sorgligt.
Idag tillbringar jag tiden i sängen. Hostig, febrig, halsont. Jag som aldrig är sjuk.........Kanske det som behövdes för att komma igång med bloggandet igen?
 
Vi får se :)

2 kommentarer:

  1. Kul att se dig igen!
    Krya på dig och ta hand om dig!
    Kram /Maria

    SvaraRadera