fredag 27 september 2013

Att sakna feelingen

Ja, jag saknar fredagskänslan. Klart man inte har någon sådan när alla dagar mellan tisdag och idag sett precis likadana ut. Blev påmind att det var just fredag då jag såg bild på fredagsfikan på jobbet på facebook.
 
 
Men vad är det att gnälla över? En infektion som förmodligen går över om ett par dagar och inte kräver varken operationer eller hemska behandlingar. Detta år har överröst mig med bekanta, vänner och anhöriga som drabbats hårt av sjukdom. Så vad gnäller jag över?

 
 Idag bjuder jag på några fler Parisbilder från i våras. Bilden ovan är utsikten från Eiffeltornet. Längst bort på kullen ser i Sacre-Coeur. När vi var i Paris gick vi hela tiden. Tror vi kom fram till att vi avverkade 7 mil på tre dagar. Men det är precis så man upplever en stad.


 
I natt har frosten varit här och tomatplantorna slokar. Jag har inte riktigt hängt med känner jag. Är det inte tidigt med frost på västkusten i september? Har plockat iordning mina pelargoner och afrikanska liljor för övervintring i torpet. Ska bli roligt att se om jag lyckas.
 
I morgon hoppas jag vara på benen och ha såpass mycket ork att jag orkar ta mig in till bokmässan.
 
Skön fredag!

2 kommentarer:

  1. Visst är det så att man saknar fredagsfeelingen ibland. Tyckte att jag klarade mig kanska bra på min lediga dag tills de ringde och sa att Bonos aska finns att hämta, då föll jag igen...
    Krya på dig
    Kram

    SvaraRadera