torsdag 11 april 2013

En fantastisk värld!


Det här med blogginlägg!
Hur gör ni? Går ni och funderar under dagen/dagarna vad ni ska/kan skriva eller sätter ni er och bara åter det poppa upp liksom? Idag har jag funderat en hel del på nätet :)
När jag kom hem från jobbet runt 14 till ett tomt tyst hus (älskar det) och satte mig med en mugg kaffe, mackor och kollade lite bloggar tänkte jag att "17 vad jag gillar det här med nätet"!! Den tillgänglighet på information som finns där. Något så banalt som i morse då vi pratade på jobbet om den där boken och adventskalendern som vår lilla stads kexfabrik var med i för många år sen. Vad var det nu den hette? Två minuter och en googling senare så hade vi svaret. Mimmi och kexfabriken.
Och för att inte tala om alla härliga bloggar man kan läsa. Ibland när jag sitter och surfar runt och frossar i allas härliga bilder, ideér och tips så kan jag bli alldeles prirrig i hela kroppen. Knäppt va? Och facebook, på både gott och ont, där man fått kontakt med både släktingar och gamla vänner man antagligen aldrig stött på annars.
Ja, ni som är födda från mitten av 80-talet tycker väl det här låter knäppt, men vilka kliv vi tagit och jag Ä L S K A R det.
 
 
 
Dagens middag. Fajitas. Jag äter uteslutade fajitas när vi ska äta tacos. Har egentligen aldrig varit så förtjust i köttfärs.
Röran uppe på är creme fraiche, pressad vitlök och sambal oelek. Testa det, jättegott!
Om en stund ska vi åka och träna. Döttrarna är reda där och kör ett skivstångspass för att köra ett danspass därefter. Jag och maken går in på gymmet under tiden. På söndag eller måndag ska jag testa något nytt är det tänkt. Cirkelgym. Ska bli kul och intressant att se om jag mäktar med.
 
I morgon är det freeeeeedag!!
(om någon nu hade missat det)
 

1 kommentar:

  1. Åhh, jag håller helt med dig! Jag älskar också bloggvärlden och hela den digitala sociala världen. Kan väl hålla med dig om att det låter knasigt, men jag tycker faktiskt det är kul!

    Till din fråga...tja, ibland funderar jag lite på blogginlägg under dagen men oftast så kommer de spontant när jag sätter mig ner. Min blogg är ju lite sådär, jag skriver om det som finns "top of mind" just nu! Högt och lågt.

    Kram!!

    SvaraRadera