tisdag 27 november 2012

Bra affär!

Ett litet hej så här på en tisdag tänkte jag hinna med innan jag ska läsa om språkutveckling.
Maken fixar glögg ute i köket och jag sitter här och kikar på bloggar. Har jobbat hela dagen, tog en snabbis till en liten granstad och shoppade en tunika inför lördagens trevligheter och hämtade sen hem äldsta dottern som åt middag med oss. När vi körde hem henne stack jag in på City Gross special bara för att kika. Jag måste säga att detta är en fantastisk affär. Så mycket fint och till så bra priser. Här omdagen var vi på Media Markt och köpte en massa julklappar till näst äldsta som snart ska flytta hemifrån. De flesta har vi nu lämnat tillbaka för att vi hittade detsamma på specialen för mycket mindre pengar. Snopet!!
 
 
Idag blev det bara trivselshopping. Hittade exakt samma doftljus som jag köpte på EMmöbler i helgen, fast större. Älskar det och det lilla jag köpte brinner här varje dag. Det doftare alldeles alldeles lagomt av vanilj och dessutom är burken fin. Nu har jag ett stort oxå och jag ska köpa fler. Perfekt att ha som liten gåva då vi ska på adventsfika i helgen. Granen hittade jag i samma affär. Jag gillar saker av naturmaterial och tyckte den var riktigt gullig.
 
Har ni några planer för helgen?

2 kommentarer:

 1. Planen för helgen är att inte ha någon plan! :)
  Jo, jag har en plan men jag har bestämt mig för att inte planera in något - förutom att göra adventsfint och mysigt hemma! Tjejerna är hos sin pappa denna veckan och kommer hit igen på söndagkväll, då ska det vara adventsfint i hela huset och presentkalendrarna ska hänga på sina platser. Och den första förväntansfulla känslan av jul kommer krypande!
  Det ska jag fixa med i helgen! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Roligt när man hittar precis det man önskar och till bra pris dessutom. :)

  Här blir det julbak och adventsstök hela helgen lång. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera