lördag 10 november 2012

Julmarknad!

Hej vänner!!
 
Tillbaka på västkusten igen efter två dagar i småland och på universitetet. Avslutat Litteraturkursen och påbörjat Svenska språket. Nu jagar jag kurslitteratur för fullt. Är ju så attans dyrt att köpa allt nytt så jag brukar försöka långa eller köpa begagnat.
Idag packade jag bilden full med tre döttrar, en svärson och min mamma och så åkte vi på årets första julmarknad.
 
 
Detta är i och runt en butik som finns öppen inte bara på jul, men som jag aldrig besökt tidigare. Nu kommer det bli ändring på det. Ååå, så mycket fint de hade.
 
 
Givetvis kan man inte besöka ett sådant här ställe utan att köpa med sig något så ett par saker med hem blev det. Vad visar jag då det börjar användas.
 
 
 
 
 
 
 
På hemvägen stannade vi och fikade och besökte en Grpsholmsbutik som jag heller aldrig varit i innan och som oxå hade massor av fina saker. Roligt att ha hittat två guldkorn att besöka i fortsättningen och inte alls så långt från mig. :)
 
Nu ska jag snart landa i soffan med lite godis och en film. kanske ser vi Så mycket bättre först. Vi får se.
 
Go lördagskväll till er!

3 kommentarer:

 1. Julmarknad är mysigt och ett fint sätt att få plocka fram julkänslorna. Grattis till ännu ett av tramp i kursen. Jag håller med böcker är tråkigt dyrt.
  Ha en skön Söndag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med julmarknad! Brukar ju själv stå på julmarknader varje år, men i år blir det bara en. Kanske ska passa på att besöka några stycken istället! :)

  SvaraRadera
 3. Härligt med lite julmarknad och dessutom hitta såna guldkorn! Hoppas att allt gick bra här i småland. Må så gott

  SvaraRadera