torsdag 18 oktober 2012

Mörker!

Sorry!

Ja, jag är faktiskt ledsen att jag inte hinner vara här mer än jag är. Jag vill ju så gärna och tycker det är så kul och gillar er som jag brukar kika in till och er som tittar in här.
Men jag ska inte ge upp.......
Just nu kämpar jag mentalt för att inte hamna i den där jäkla koman jag brukar trilla in i höst och vintertid. När mörkret kommer på em läggs liksom locket på mig och jag hamnar i soffan framför tvn och där sitter jag tills det är dags att lägga sig och jag hatar det!!!!
Jag kör spinning en dag i veckan och hoppas kunna utöka det och på så vis kanske få upp lite ork.

I morgon är det fredag och helgen ligger oplanerad. Jag gillar det!!! Ska sätta mig och kolla mitt skolarbete så jag får lite koll på det, det är det enda jag planerat.........hittills.

För att svara på frågan jag ställde i mitt förra inlägg....visst var det Ullared vi skulle till!!

Kram !

3 kommentarer:

 1. Visst är det så med mörkret, man har inte alls samma energi som på sommaren. Tack för tipset om kärleksörten. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Man måste fundera över bloggens var eller icke vara. Det är bara du som kan bestämma. Blir du knäckt över andra bloggare som inte ständigt uppdaterar. Tror inte det!
  Hösten är ju en årstid då vi lätt hamnar framför tv:n, men är det fel? Vi har mindre solljus, blir tröttare och latare. Jg försöker gå en lång runda varje kväll då känns kvällen lättare och jag får inte dåligt samvete då jag slocknar framför tv:n kl tio. En oplanerad helg är toppen, min helg är nästan oplanerad. I morgon är det kusin middag hos min syster med lördagen är helt tom. Söndag är = med handboll men det är toppen kul. Ha det bäst fina du!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Ja du det där locket.... Burr vissa dagar alltså blir stenjobbiga. Igår fick jag ta en kort promenad från jobbet till ett ställe jag skulle till, och blev så snopen att det var regnfritt, varmt och så höstmättat vackert. Ljuspunkterna finns. Vi kööör på!
  kram Milla

  SvaraRadera