fredag 28 september 2012

Havet och hösten!

 
Hallå!!
 
I måndags var jag ute vid havet för jobbets räkning. Trots att jag bor så nära havet är jag aldrig där annat än på sommaren och det är synd. Denna dag var sååå fint där och så stilla och klart. På en badplats är man ju oftast då det är fullt av liv av barn, ungdomar, båtar, sorl, måsar osv, men nu var där såååå lungt och tyst och vattnet var så klart och stilla!! Detta är något jag måste göra fler gånger.
 
 
Denna vecka har gått riktigt ruskigt fort. Det var måndags i förrgår känns det som och vips så är det fredag......hur går det ihop?
Veckan har i korta drag innehållt kvällsmöte på jobbet, plugg, jobb, spinning. I dag efter jobbet tog jag och en arbetskamrat en 7 km promenad. Känns skönt inför helgen. Jag är så nöjd att jag kommer iväg på spinning en dag i veckan nu för tiden. Jag brukar alltid gå ut för hårt med tre-fyra gånger i veckan och så rinner det ut i sanden. Nu har jag bestämt mig för att gå på ett pass och allt däröver är bonus. Allt är bättre än inget, eller hur?
 
Nu väntar jag in maken som var tvungen att åka iväg och ta hand om ett påkört råddjur. När han kommer tillbaka ska vi äta räkor (igen!) och slappa i soffan och bara njuta av att det är helg!
 
KRAM

2 kommentarer:

 1. Räkor en fredag. Mmmmm kan knappast bli bättre. Vi åt lamm inte fy skam det heller. I morgon drar vi iväg mot ditt håll. Det vankas handboll i Skövde. Tror jag ska lägga mig snart, har en så bra bok som drar i mig. Spinning har jag aldrig testat men håller med dig om att det är så mycket bättre att bilda upp sig en dag och se resten som en bonus.
  Ha en fin fin helg.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Undrar om jag ska våga mig på att testa spinning endera dagen, har ju aldrig testat fastän vi har massor av pass på mitt gym...
  Idag hade de färska smögenräkor på vår coopfiskaffär, typ 240 kr kilot ???!!
  Det är rätt dyrt väl?
  kram Milla

  SvaraRadera