lördag 22 september 2012

Ändrade planer!

Tjolahopp!!!
 
Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag skrev ju om min oplanerade lördag, den där jag inte skulle kliva ur mina mysbyxor.......I morse påminde yngsta dottern mig att det var idag jag lovat att vi skulle åka till storstan och köpa boots. Jahopp......ja det var bara att ta på sig anständinga kläder och kliva ut till bilen. Dottern köpte Ed hardy stövlar och jag belönade mig själv med ett par boots oxå.
 
 
 
Jag tror jag kommer att trivas bra i dessa.

 
En topp från Gina fick följa med hem oxå och sen for vi hemåt.

 
Eftermiddagen har jag tillbringat att lyssna på tre föreläsningar om litteratur. Sömnmedel.........
Sen blev det dags för matlagning. Bara jag och maken till middag i dag. Testade ett för oss nytt vin. Per Morbergs röda. Ingen höjdare tycker jag. Finns betydligt bättre i den prisklassen.

 
Testade ett nytt recept. Fläskfile med italienskt täcke och till det en god sås och sallad. G O T T !! Till efterrätt smuläpplepaj på egna äpplen och vaniljvisp.

 
I morgon eftermiddag kalasar vi i närheten och jag hoppas att jag orkar ta en power walk under dagen oxå. Att det ska vara så svårt att komma iväg. Men jag var i alla fall på spinning i torsdags!!!!
 
Njut av lördagskvällen!!

4 kommentarer:

 1. Snygga boots! Varifrån? Har hastat igenom skoaffärer idag med maken men det är ju inte nån höjdare....

  SvaraRadera
 2. Ursnygga stövlar!! Har inte orkat leta höstskor ännu men inser att nu är det nog dags... Du undrade om Nisse. Ja han är delvis Springer spaniel, resten Dansk/Svensk Gårdshund någon liten procent. Spännande när man köper en blandras, man vet aldrig riktigt vad det blir. Vi vart lovade att han var 25% Cocker och resten Gårdshund. Bra tyckte vi, som absolut inte ville ha en jakthund. He he, en jakthund fick vi och himmel så roligt det är nu när jag kommit överens med det faktumet! Vi tränar viltspår för fullt och det är riktigt kul, nästa steg är personsök. Skulle inte vilja byta honom mot någon annan!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Supersnygga boots! Nåt sånt är jag på jakt efter.

  Och du....jag fixade det! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 4. Jätte fina boots.
  Vi har också testat vinet, lät det stå länge och lufta sedan blev det riktigt gott. Jag blev nyfiken på ditt recept, kan du inte lägga ut det. Ser så gott ut. Kanske en fredagsmiddag.
  Ha det fint Kramis Kristina

  SvaraRadera