fredag 21 september 2012

Fredagens vintips


 Hej där ute!
 
Goaste dagen på veckan är här. Freeeedag. Denna fredagen slutade jag redan kl 13.00. Har haft en lugn dag på jobbet så jag känner mig fortfarande rätt pigg. Träffade äldsta dottern i vår lilla stad strax efter jag slutat jobbet. Hon kom från storstan dit hon varit snäll att åka på sin lediga dag för att köpa en parfym till sin lillebror som han ska ge i present till sin flickvän som fyllt år. Vi shoppade presenter till helgens kalas som vi ska på båda två och sedan satte vi oss på lilla stans mysigaste fik. jag som nyss ätit på jobbet tog en latte och en kanelbulle medan dottern fick njuta av den bästa ceasarsallad jag smakat hittills!!! Nu vet jag vad jag ska välja för lunch där nästa gång.........
Sen var det racerfart hem med parfymen till sonen som skulle med tåget och själv landade jag i väntrummet på vårdcentralen för uppföljning av min utredning om ev astma.
Nu är jag hemma och helgen ligger nästan oplanerad framför mig. Ett kalas på söndag eftermiddag och sen ingenting mer än det där vanliga med tvätt, plock osv. I morgo ska jag skrota runt i mina joggingbyxor och njuta av inga måsten. Ska plugga lite, ta hand om tvätt och bara komma ifatt mentalt.
Nu har jag beslutat mig för att hösten är här. I dag var det kolsvart ute för första gången denna termin då jag körde till jobbet......då är det höst!

 
Jag ger mig själv blommor ibland. En sån sak som fräscha blommor på bordet är vardagslyx och något jag kan njuta av. Nu finns det ju tyvärr inte så mycket kvar i rabatterna att ta in så då får man köpa. Snart dags att städa upp ute och plocka ihop möbler m.m Har fortfarande fullt med tomater på plantorna, men de får nog mogna inne.
 
I kväll som många andra fredagar njuter vi av färska räkor. Till det ett nytt vitt favoritvin. Lika gott till laxen förra lördagen som till räkor.
 
Varsågoda!

 
 
Dagens fråga:
Vi ska köpa ny bil, men vad ska man välja!!!! Vad har ni för bil och vad tycker ni om den?

4 kommentarer:

  1. Vad jag tycker om min bil har du precis kunnat läsa.... ;)

    TACK för gulliga ord! Och ja, du har rätt...det behöver kanske inte bli så dyrt. Jag brukar inte deppa ihop, men just nu så känner jag bara att jag inte vill ha mer ekonomiskt strul. En lång historia, men det har varit lite tufft....

    Tack igen, och jag hoppas du får en riktigt skön och lugn helg!
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  2. Tack för vintips! Var åt du salladen? Älskar goda ceasarsallader! Bil, jag har erfarenhet av flera , gillar audi a6 men är också nöjd med min volvo v70 maken har en bmw den är också bra, svårt val:) lycka till, kul iaf, kram Nilla

    SvaraRadera
  3. Hej vännen.
    Bil hum jag är ju förälskad i Volvo men det är inte maken. Vi har en Honda crv den kan jag varmt rekommendera. Stor, trygg och skön... både att köra och att åka. Jag är ingen vitvinsälskare men tänker helt klart prova ditt tips. Dricker vi vitt blir det penfolds konungahill så gott. :-) Astma, stackars dig, jag har fått reumatism blä..... Det är inte mycket med oss.
    Jag ska också skrota runt och njuta i morgon. I morgon kväll ska vi ha gäster och det måste ju fixas. Helg är toppen. Kram te daj.

    SvaraRadera
  4. Vi har också ätit räkor idag (fast vi får ju köra med frysta) fast i en räkrätt med curry och grejs, så det blev öl till.
    Bil? Ska ni ha en som hela familjen ryms eller?? Annars, Audi förstås! Vi har inte haft en bilreparation med våra de senaste 8 åren typ. Just nu har vi 3 bilar... bensin är visst vår dyraste utgift i familjen.
    kram Milla

    SvaraRadera