söndag 19 augusti 2012

Fotoutmaning

Hallå!!

Idag var det dags att presentera denna veckas fotoutmaning som var Huvudsaken!
Vill du kika på andras tolkningar av ämnet så klicka dig in här och kolla.
När jag först började klura på vad som skulle få representera min tolkning så var det min familj och hälsa. DET tycker jag är huvudsaken i livet. Ens familj och att alla mår bra. Nu blir det inget foto på det utan på lite lättare saker.
Nedan ser ni en huvudsak och det min son tycker är huvudsaken att få med. En skiten grön keps som snurrat otaliga gånger i tvättmaskinen. Jag tycker den är vidrig, han tycker den är fantastisk!!


Nu i veckan ska jag äntligen klippa mig. Vet inte om man kalla håret "sak", men på huvudet sitter det ju. Så på sätt och vis blir det ju en huvudsak. I vilket fall som helst så när jag klipper mig är det i allafall huvudsaken att mitt hår blir uttunnat. Jag klipper mig alltså definitivt mer på tjockleken än på längden. Har självlockigt extremt tjockt och kraftigt hår. Vill någon ha hälften är det bara att tjoa till, det räcker till oss båda och skulle antagligen bli över.


Idag har vi ett väldigt äckligt väder här på västkusten. Varmt och disigt och FUKTIGT!! Golven klibbar och allt känns fuktigt. Gillar INTE! Jag går mest runt och pillar lite här och där. Har gjort en skoluppgift, fixat fika till maken och hans bror som byter panel och så väntar jag på att dottern som varit på Rhodos en vecka ska anlända.

5 kommentarer:

 1. Rolig tolkning! Det man som mamma tycker barnen ska ha på sig tycker inte alltid barnen de ska ha på sig!

  SvaraRadera
 2. Fin tolkning av temat. Och att sonen gillar kepsen kanske helt enkelt är huvudsaken!

  SvaraRadera
 3. Ha ha! Nej man tycker ju inte alltid lika. Passar fint till temat i alla fall.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hihi Så är det verkligen, barn har sin egen vilja! Kul ändå att visa det i temat!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig om familj och hälsa. Tänk att det säger vi vuxna alltid men för barnen finns en helt annan tolkning. så klart är cepsen huvudsaken.
  Kramis!

  SvaraRadera