lördag 18 augusti 2012

Auktion!

Hej!

Idag tog vi en liten sovmorgon och en lååång helgfrukost. Ni vet en sån där med lite extra gott. Jag ä l s k a r det!! Sen körde vi någon km för att besöka en äkta bondauktion alldeles i närheten. Ett dödsbo auktionerades ut och gården är till salu. Det är sällan man ser sådan auktioner nu för tiden, i allafall i våra trakter så OJ! vad folk där var!! Där fanns mycket fint och det mesta i väldigt fint skick. Vi var inte ute efter något och köpte inget, men det är alltid kul när det händer något i trakten.

Nu har huset börjat fyllas igen med ungdomar. I natt och idag har vi haft fyra stycken hemma och i och med det fylldes kylskåpet på ordentligt i förrgår. Härligt!! På måndag börjar våra "små" gymnasiet och vardagen är igång på riktigt. Maken har ytterligare lite semester kvar och ska roa sig med att byta panel på vårt andra hus.
Nu ska vi snart köra och köpa lite lördagsgodis och hoppas att det är lite bra på TV i kväll.

Härlig lördagskväll till er!!

2 kommentarer:

  1. Så kul med auktion! Dina små är stora nu då:) ja nu drar det igång med morgontider att passa igen. Mitt bästa schampotips är redken for curly hear en grön flaska, klart bäst hittills. Återkommer sen med det jag har hemma nu. Kram!

    SvaraRadera
  2. När vi är i stugan går vi ofta på auktion. Skulle kunna kopiera dina bilder rakt av. Man hittar alltid något att köpa till en billig peng. Fikar och tittar på folk och förundras över allt skrot som folk samlar på sig.
    Kramis Kristina.
    Ps glöm inte Huvudsaken

    SvaraRadera