söndag 12 augusti 2012

En sista dag!


Tjingeling!!

Helgen lider mot sitt slut och så även denna semester. I morgon kickas ekorrhjulet igång, men jag har ingen ångest alls. Möjligtvis över att man jobbar på tok för mycket.......
Vi har avslutat helgen på bästa sätt. Vädret på topp och större delen av dagen har tillbringats vid havet. Något jag blivit varse denna semester är att jag är sååå glad över att få bo på västkusten och ha fri tillgång till denna fantastiska miljö på så kort avstånd!!

Här har vi planer på att sätta upp oss för båtplats. Får vi en båtplats kanske vi får tummen ur och köpa oss den där båten vi längtar efter.

I dag tog vi med lilla grillen och grillade korv. Perfekt att ha med att fixa lunch på. Annars har vi denna sommar ätit på fik och restaurang mestadels.

Maken har en veckas semester kvar och barnen likaså. Känns skönt att ha dem hemma när man börjar jobba och allt får dras igång stilla och lungt.


I och med att jag börjar jobba O C H plugga så vet jag att det kommer bli färre inlägg här, men jag hoppas ni vill hänga kvar för oj, vad jag gillar det här med att blogga och "umgås".

Nu ska jag slappa i soffan innan det är dags att läga sig för att orka upp i morgon!!

Bye!

2 kommentarer:

  1. Go kväll, vi pustar nu ut efter en häktisk dag. Vi har nog haft ett 60 -70 besökare här under dagen som har varit intresserade av vår trädgård. Vi har varit med i tusenträdgårdar, du kan läsa mer på tradgardsriket.se
    Ca tusen privata trädgårdar runt om i hela sverige har haft öppet idag, superkul. Lycka till på jobbet imorgon. Kram

    SvaraRadera
  2. Åh där skulle jag också vilja ha en båt! Så vackert! Visst är det trevligt att blogga och umgås! Kram Nilla

    SvaraRadera