söndag 29 juli 2012

En svalare dag!


Godmorgon!

Vilken kontrast denna morgon är mot de sista. Kallt, blåsigt och mulet. Jag hoppas sååå att vi ska få några härliga ljumna sommardagar till att njuta av.


Idag fick det bli frukost inomhus. Något jag älskar med sommar och semester är annars att kunna sitta ute och äta frukost. Ja, alla måltider egentligen.


I går hade vi 20 års kalas och här på västkusten regnade det massor och var åskvarning. Kalaset fick givetvis hållas inomhus och det var så mörkt att vi hade tända ljus lite här och där. Klockan 16 i slutet av juli!!! Men vi hade trevligt. Efter maten åt vi kladdkakemuffins ganerade med grädde, jordgubbe och chokladhjärta. Något jag varmt rekommenderar att bjuda på. Så smidigt och enkelt och GOTT! Man får helt enkelt en egen liten tårta. Denna gång var de bakade i cupcakesformar så de var stora.

Ett vintips!! Detta bjöd vi på till maten i går. Ett mycket gott och lättdrucket rosé. Casa Patronales.
Efter kalasandet åkte vi med den nyblivna 20 åringen och hennes pojkvän på bio. Samsades på gatorna med alla Brucefans som var på väg till konserten. kanske inte den allra bästa dagen att välja att gå på bio på, men det löste sig bra med parkering och vi hann ut från stan precis innan de släppte ut all publik från Ullevi.......tack och lov! vad vi såg för film?
Snow White and the huntsman. Jag är inte jättemycket för fantasyfilmer, men den var jättebra.

Njut av dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar