onsdag 18 juli 2012

En förändring!

Hej bloggläsare!

Ser ni att jag ändrat lite i bloggens namn?! Har funderat på att ha med en del av mitt namn och idag fick det bli så. Får se om förändringen består.
Ännu en natt då jag ligger vaken ett par timmar har passerat. Jag blir så irriterad på att det blir så. Jag slocknar som ett ljus vid 6 tiden istället och sover ju därför till 9 istället för att kanske gå upp vid 7 om jag inte hade haft de där två vakentimmarna mitt i natten. Tar jag det för lungt på dagarna eller vad är det frågan om?! Den härliga morgonrundan blir ju till en förmiddagsrunda istället och idag lyssnade jag på surdegsbagaren Sebastian Boudet under mina 7 km. Jag gillade honom!! Härlig brytning och ett tilltalade sätt att prata på hade han. Han läggs till en av favoriterna i sommarpratarna.

Dagens promenadbild!
Dagens promenadbild är nästan lite sorglig. Här i detta stall som börjat rasa in av sig själv och nu får hjälp med att försvinna hade jag häst i mina övre tonår. Suliman, en häst jag hyrde från Småland. Honom hade jag här tills jag köpte en egen ponny istället. Nu försvinner stallet och därmed ett av mina hästminnen. Jag vet att tanten i huset dött så det är säkert så att någon arvinge nu ska sätta tänderna i att renovera huset.


I kväll ska vi till mamma på middag tillsammans med min bror med familj. Hon ska få dessa lavendlarna av oss som ett bidrag till den lilla lavendelhäck hon planerar att anlägga längs med den stengång vi hjälpt till att göra. Jag själv älskar lavendel och har flera på utsidan.

Kram!

3 kommentarer:

 1. Dom där "demontimmarna" känner jag till! Haft dem massor. Nu har jag lyckas bli av med dem men vaknar tidigt istället, nu har jag varit uppe halv 8 två mornar. Det är väl mer okey men jag ligger och tittar på nyhetsmornarna och vips är klockan 10! kram Milla

  SvaraRadera
 2. Sov med dig tös......
  Haha jag gillar dina promenad bilder. Min omgivning här i stugan är den samma som din. underbart önskar jag bodde såhär alltid. Jag gillade också surdegsbagaren. Lyssnade på honom på tåget upp hit. Lavendel mmmmm älskar dem. Men det var väl ingen hemlighet..
  Hoppas du hänger på vår fotoutmaning. Kolla in hos mig i morgon. Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag måste säga att trots mitt paradis och glädjen att bara skrota runt kan jag längta efter just IKEA. Mina barn brukar skoja med mig att jag inte skulle kunna bo här permanent just av den anledningen IKEA ligger 10 mil bort :)
  Just nu skulle jag behöva en tvättkorg och fyra hjul till en säng. Lite servetter och ja ljus förstås.
  Så klart hänger du på.
  Kram Kristina
  Ps glömde skriva det igår men ditt köksbord blev jättebra!

  SvaraRadera