söndag 7 september 2014

Ett veckoslut

Så var det söndag igen!
 
 
Denna helgen har varit en blandning av både nytta och nöje. Idag tog vi en välbehövlig rejäl sovmorgon efter att ha varit på 50 årsfest i går. En fest med en massa uppträdanden, underhållning, trevligt folk och god mat. Hade verkligen jättetrevligt!
 
Idag har vi äntligen fått målat vårt garage. Helt klart är det inte, men det mesta är gjort. Efter det var vi på möte ang vår Kinaresa och nu ser vi fram emot den ännu mer. Ska verkligen bli jättekul!! Har du varit i Kina och kan tipsa om något vi inte bör missa?

 
 
Jag längtar ut i svampskogen, men hinner liksom inte få till det. Var ute en snabbis en dag och hittade lite tegelsoppar, men fick aldrig gjort något av dem. Flugsvamp växer det däremot fullt av på en av våra gräsmattor.
 
Nu ska vi ramla ner i soffan och titta på lite tv.
 
Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Men oj, nu såg jag - ska ni åka allihopa till Kina!? Spännande!! Jag har väl hört både bu och bä av dem som varit där. Men jisses, det är ju ett enormt stort land så det beror nog på vart man åker och vad man ska göra helt enkelt. Kul att se dig tillbaka förresten!! kram MIlla

    SvaraRadera