lördag 12 januari 2013

Plugg, plugg och plugg!


Här ligger jag, under filten och slötittar på Konungens återkomst samtidigt som jag läser bloggar, spelar Quizkampen, laddar batteriet till finkameran och pratar med maken i soffan bredvid.

 
Hej alla!
 
Vad gör ni så här en lördagkväll? Jag har som sagt hamnat här och jag är trött. Idag har jag varit hos en kursare på andra sidan stan nästan hela dagen. vi har stött och blött och försökt få ihop en redovisning. Allt tar sån tid. Vi är en bra bit på väg, men inte helt klara.
Köpte med thaimat hem. Maken och sonen har varit iväg på sitt idag och då fick någon annan laga mat till oss idag. I morgon ska maken jobba och då passar jag på att plugga ännu mer. Lika bra att ta vara på tillfället och det måste ju göras. Lite finslip på den sista uppgiften och så ska jag försöka få till lite mer på power pointen. Hur ska du tillbringa din söndag?
 
Trevlig kväll!

4 kommentarer:

 1. Då ligger vi båda i varsin soffa under filt!:)

  Sv: Jag bor i hus idag, men har en ganska jobbig situation just nu. Jag och min fd separerade för ett år sedan men får inte vårt hus sålt. Jag bor kvar och han har flyttat. Ingen kan ha kvar huset själv pga ekonomiska skäl. Så, jag drömmer och längtar något så enormt efter ett eget boende så att jag kan gå vidare med mitt liv. Detta var den korta versionen.... :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Du är duktig som kämpar på med plugget! Helt galet att det är så "lite" kvar. Hm, uppsatsen minns jag med lite hjärtsnörp, oj vad jobbigt det kändes emellanåt men det är nog en helt normal känsla! Vi har städat idag och imorgon ska det fixas lite till, ev göras egen apelsinmarmelad och sen tränas - om allt känns ok. kram Milla

  SvaraRadera
 3. Så många saker du kan göra samtidigt! ;) :)
  Igår var det soffhäng med Bröderna Karlsson-filmen på TV. Idag ska vi fira våra äldsta som fyller 20...
  Ha en fin söndag fina du!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Vad flitig du är med pluggandet! Bra gjort ;-)!

  Och tack för länken till min blogg ;-).

  Puss och kram!

  SvaraRadera