söndag 30 december 2012

Pestosnurror och Pestolax!

Hittade en gammal bild på pestsnurrorna.
 
 
Ett paket smördeg och ett par msk pesto. Bred på peston, rulla ihop och skär i bitar. Precis som då du gör kanelbullar. In i ugnen tills de får fin färg.
Receptet har jag som sagt hittat på Matplatsen.
 
 
Tänkte ni skulle få laxreceptet oxå.
 
 
Pestobakad lax
 
8-900 gr lax
1 dl lätt creme fraich
2 msk pesto
pinjenötter
 
Skölj av och lägg laxbiten med skinnet neråt i en ugnsform.
Blanda ihop pesto och creme fraice och bred på fisken.
Sätt in i ugnen i 180 grader, ca 30 minuter.
Torrosta nötterna i stekpanna och strö dessa över laxen då den kommer ut.
 


1 kommentar:

  1. Mmm det där såg gott ut! Här blir det pesto till oxfilén imon :)
    Vill önska dig ett Gott Nytt År! Kram Suss

    SvaraRadera