söndag 30 december 2012

I goda vänners lag!

Kvällen i går blev mycket trevlig och mycket sen. Hade många intressanta diskussioner, allt mellan vuxna förebilder och föräldraskap till olika vitaminers egenskaper. Tiden går så fort när man har trevligt.
 
Lite mingelsnacks innan maten. Gjorde pestosnurror som jag aldrig hann fota, men som är sååå goda och sååå lätta att göra. Ännu lättare är det på bilden nedan. Taco eller nachochpis med smält ost på. Gott och enkelt.
 
 
Den pestobakade laxen är verkligen såå god. Testa att göra den om ni inte gjort det innan, och gillar lax och pesto så klart. Jag gjorde en separat bit med bara olivolja och citronpeppar på oxå efter som det fanns en nötallergiker med i sällskapet.
 

 
Till dessert blev det den vaniljpanacottan jag visade er i går. Blev ombedd av båda sällskapen att dela med mig av receptet så den fick klart godkänt. Receptet hittade jag hos Matplatsen.
 
Sen hamnade vi i sofforna och där satt vi resten av kvällen/natten och filofiserade ihop :O)
 
Sovmorgon i morse och sen tittade vi via play ikapp oss på den underbart bra miniserien som gått torsdag, fredag, lördag och kommer sista gången i kväll.
En värld utan slut
 
Nu laddar vi för kalas/släktträff hemma hos pappa.
 
Kram på er!


2 kommentarer:

  1. Wow! Vilken kväll och vilken mat! Det är ju bland det bästa som finns, att umgås med goa vänner och äta gott. I lugn och ro.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Så mycket gott! Pestosnurror låter verkligen gott, synd att det inte blev någon bild!
    Gott Nytt År!
    Kram Susanne

    SvaraRadera