torsdag 27 december 2012

Shopping!

Huvudet kändes tungt när vi vaknade idag. Ändå sov jag till 8.30, men gick antagligen och lade mig på tok för sent. Nu gäller det att se upp, känner jag, så man inte vänder dygnet och gör varenda lediga dag till sirap. I kväll ska jag i säng senast midnatt och i morgon har jag ett spinningpass inbokat. Nu får det bli lite ordning på bloggerskan igen.

Idag körde vi in till stora staden igen, maken, yngsta dottern och jag. Mellanlandade på Le Pain Francais på Vallgatan för lite fika. Detta ställe rekommenderar jag dig som besöker Göteborg. Finns flera runt om i stan, men Vallgatan ligger väldigt centralt. Nära Kungsgatan och Saluhallen tex. Bestäler du kaffe får du en egen kanna som du "brygger" vid bordet. Jag och maken valde baugetter medan den chokladtokiga dottern valde en smarrig chokladmuffins. 


Självklart måste ju bakverket upp på instagram :)

 
Vi fick shoppat en del. Jag hittade plagg till nyår, dock inte på någon rea, men maken köpte skjortor från Bondelid på rean och även dottern hittade saker med bra pris.
I morgon ska det handlas inför lördagen då vi får gäster samt städas lite. Borde plugga lite oxå, men tror jag hoppar över det........ ;)
 
Är du oxå fortsatt ledig?

4 kommentarer:

 1. söt dotter! kul att du hittade nyårsblåsan.jag väntar på min och hoppas den hinner fram till i morgon. kram Nilla

  SvaraRadera
 2. V i har ledigt med. Shoppat på trista köpcentret idag, men lite smått och gott. Och nu är det visst kväll redan... Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Jag är fortsatt ledig och kommer vara det till den 7:e. Denna veckan är jag dessutom ledig utan barn och gör som du, sover länge och är uppe alldeles för sent. Men.....visst är det väl ganska underbart?! ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh va härligt med lite shopping och fikapaus. God fortsättning på dig.
  Ha en skön fredag
  Kram

  SvaraRadera