söndag 28 oktober 2012

En extra timma!

Tjingeling!
 
Sista dagen i veckan och en extra timma av dagen.
I morgon bär det av på studiedag med föreläsning halva tiden och sedan egen planering. Sådana dagar brukar gå fort, fast det gör alla mina dagar tycker jag. För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om hur jobbigt jag tycker det är med hösten vintern och mörkret. Det har faktiskt inte känts så fasligt jobbigt ännu. Kanske kan det bero på att jag försöker ta mig till spinningen ett par dagar i veckan och faktiskt känner mig mycket piggare. Jag är så glad över att jag kom i gång och hoppas verkligen att jag fortsätter.
I går var vi på det årliga Hallowenfesten hos min bror med familj och i år var vi hela sju stycken som kom från vår familj. Roligt när ungdomarna börjar uppskatta att vara med igen och likaså deras respektive. Vi åt underbart god medelhavsbuffé och körde dans på Wii m.m
Idag fick jag äntligen pluggat lite och sen susade jag, näst äldsta dottern och sonen in till Göteborg för att köpa skor till grabben. Han äger aldrig mer en ETT par skor (förutom gympaskor) för att han dels hatar att shoppa och sen inte anser sig behöva mer än ett par. Tilläggas ska att han sliter skor väldigt och är inte typen som är rädd om sina saker så......ni kan ju gissa hur det brukar se ut på hans fötter. Idag var det riktigt trevligt att ha med honom även om han påpekade lite väl många gånger att han ansåg oss färdiga. Han fick shoppat TRE par skor/boots. Himlans så bra tycker mamman :))
Jag hade en Wrapp på EM möbler på 100:- och det vill man ju inte låta gå förbi så jag fick med två ljus hem. Tycker de är fina.
 Annars händer det väl inte så mycket här. Jag jobbar, pluggar och tränar lite lätt. Går runt här hemma och vill fixa och dona och börjar faktiskt längta litegrann till julen. I år firar vi här!
 Jag gillar mina ekorrkuddar som jag fyndade på Gekås i Ullared. Skulle vilja fylla på med fler kuddar, men hittar inga jag vill ha.
Har ni läst boken?! Boken alla talar om.......Jag har gjort och vet inte vad jag ska säga om den, eller vad jag kan med att säga om den......del två packas i allafall och skickas till mig i morgon.

Go vecka alla!!

4 kommentarer:

 1. Fin fina ljus. Passar bra en kall och höstig dag som denna. Boken, ja boken.....har inte läst den, har hört mycket om den.......borde jag läsa den tro.
  Kramis Kristina

  SvaraRadera
 2. Nja den boken känns som om jag verkligen vill hoppa över att läsa.... Den finns på engelska härhemma men undrar om nån kommer läsa den. Ha så härlig vecka nu! Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Underbara ljus. Det "stickade" ger liksom lite extra myskänsla :-)

  Ha en fin måndag!/T

  SvaraRadera
 4. Älskar ljusen! Så himla fina!
  Och boken....har ju såklart hört talas om den men inte läst....än. För det är klart jag är nyfiken! ;)

  SvaraRadera