söndag 16 september 2012

Mässa!!

Hallåååååå!!
 
Känns som evigheter sen jag skrev här, förutom det lilla inlägget nedan om vatten. Att veckorna rusar iväg är ju inget jag behöver nämna i varje inlägg för jag vet ju att ni är många som håller med mig. Jag är bara så oerhört glad att jag hittills lyckats hålla liv i bloggen trots plugg och jobb.
Jag är fortfarand lite halvvissen med tjock hals, snuva och i morse vaknade jag med huvudvärk. Men jag kämpar emot och kör på........
I dag har vi varit på en mässa i Göteborg som heter Bra mat. En vegetarisk mässa. Intressant att se och det fanns många olika för mig udda saker att provsmaka.
 
 
 
 
 
I går kväll hade vi ett par vänner hemma på god mat och dryck. Lagade en lax som blev otroligt god och som vi serverade sparrispotatis, färska sparris, sugernaps och en kall örtsås till.
 
 
Dekorerade med babyspenat, pärltomater, basilika och citron

 
Till dessert blev det tre goda ostar, ett riktigt sött Sauternes vin
 
 
Till kaffet, hallonsorbet på hallonspegel med choklasdekoration.

 
Vi försökte få tag på biljetter till Lena Philipssons show på Rondo nu i höst, men det är i princip helt utsålt!! Nu håller vi tummarna för att det blir föreställningar eller att vi hittar biljetter som någon annan måste avstå.
I kväll kommer nya avsnitt av Beck om jag förstått rätt. Ska nog ta en myssöndagskväll i soffan med något gott och Beck.
 
Ha en go vecka alla!!

2 kommentarer:

  1. Den där laxen såg supergo ut! Försöker få in här hemma att äta fisk 2 dagar i veckan, hm vissa veckor i alla fall... En gillar ju inte lax så det blir blandat med vitt och rött ;=)
    kram Milla

    SvaraRadera
  2. den där laxen lät god! nu blev jag sugen på att boka showbiljetter jag med. Kram Nilla

    SvaraRadera